Pachet de filme (20)

Am văzut o bună parte din nominalizările pentru cel mai bun film de la Oscar. Nu am văzut Selma, dar o să revin cu o părere și despre acest film în rubrica viitoare.

Whiplash (2014) Nota mea 9/10. Povestea profesorului și a elevului, povestea a două săbii ce nu pot intra în aceiași teacă. Unul dintre cele mai tari filme despre muzică pe care le-am văzut până acum.

Boyhood (2014) Nota mea 8/10. I-am dat notă mare datorită faptului că a fost filmat timp de 12 ani și pentru normalitatea filmului. Mi-a plăcut povestea lui Mason. Nu știu dacă producătorii se gândesc să facă și Boyhood 2.

American Sniper (2014) Nota mea 8/10. Pentru rolul ăsta Bradley Cooper a trebuit să se îngrașe 20 de kg și timp de câteva luni a făcut sala, zilnic, timp de 4 ore. Este rolul lui de maturitate și are șanse mari sa obțină un Oscar pentru rolul lui Chris. Și filmul are șanse mari să câștige premiul Oscar pentru cel mai bun film, având în vedere că premiile sunt acordate de Academia Americană de Film, iar povestea eroului american a scos mulți americani din casă pentru a merge la cinema.

The Grand Budapest Hotel (2014) Nota mea 6/10. Este cel mai slab dintre filmele nominalizate la premiile Oscar. Povestea filmului este coerentă, dar lipsește sarea și piperul.

The Theory of Everything (2014) Nota mea 8/10. Întruchipează viația fizicianului Stephen Hawking și a soției lui. Eddie Redmayne și Felicity Jones fac niște roluri foarte bune. Sper ca Eddie Redmayne să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal.

Birdman (2014) Nota mea 9/10. Mi-a plăcut foarte mult filmul. Actorii, coloana sonoră, povestea, irealul. Este favoritul meu pentru cel mai bun film de la Premiile Oscar 2014. Edward Norton face un rol foarte bun, dar preferatul meu pentru Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar este J.K. Simmons.

The Imitation Game (2014) Nota mea 8/10. Acțiunea are loc în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și prezintă povestea matematicianului Alan Turing. Filmul este de văzut pentru a ne da seama ce înseamnă o minte sclipitoare în timpul unui război mondial.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.