Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Batalia burgerilor. Osho vs Hard Rock Cafe

Batalia burgerilor. Osho vs Hard Rock Cafe

Burger la Osho Primaverii

Burger la Osho Primaverii

Și la Osho și la Hard Rock Cafe se mănâncă burgeri foarte buni. Din punct de vedere al gustului îmi este foarte greu sa îi compar, deoarece în ambele locuri am mâncat burgeri gustoşi. Totuşi, Osho din Primăverii este peste cel de pe strada Franceză.2014-11-23 15.35.55

Diferanța este între cele două Osho şi Hard Rock Cafe este dată de preț.  La Osho prețul burgerilor este mai mic decât la Hard Rock Cafe. La HRC un Burger costă in medie 55 de lei, iar la Osho-ul deschis recent în centrul vechi cel mai scump burger (yoyo double burger) este 32 de lei.
Diferă foarte mult și locațiile. Hard Rock Cafe este unul dintre cele bune localuri din București, acolo te duci cu gașca pentru a te simți bine, iar la Osho te duci cu un scop precis: să mănânci carne de vită, sub diferite forme. Osho Primăverii este mai elegant, Oro Toro pare orientat mai mult spre tineret.

Legat de desert, Hard Rock Cafe este cu vreo 3 clase peste Osho. Îmi pare rău că nu am făcut poză la cheesecake-ul de 18 lei pe care l-am servit la Oro Toro. Pe lângă faptul că porţia este foarte mică, cheesecake-ul a fost servit alături de un sos de căpşuni banal, genul pe care îl cumperi la borcan cu vreo 3 lei de la Auchan. În schimb, la HRC deserturile pot fi împărţite la doi fără nicio problemă şi sunt chiar gustoase.

Serviciul mi se pare mai bun la HRC, chelnerii sunt mai prietenosi. La Oro Toro by Osho ni s-a explicat intr-un mod sictirit care e diferenţa între burgeri, căci în meniu nu scria nimic în afară de denumire şi preţ. Am fost surprins că nu se oferă ketchup din partea casei pentru cartofi. Tot legat de cartofi, la HRC şi Osho Primăverii se servesc cartofi adevăraţi, la Oro Toro by Osho am primit cartofi congelaţi, identici cu cei de la Mc.

Băutura are preţuri cam la fel peste tot, adică măricele.

2014-11-23 15.37.08

Yoyo Double Burger la Osho din Centrul Vechi

Link-uri utile: Hard Rock Cafe | Osho

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Ultimele comentarii
  1. Cristi Radu

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *