Aplicaţia FunABC – alfabet pentru cei mici

Aplicaţia FunABC a fost lansată recent pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2-5 ani. Are ca rol învăţarea alfabetului român într-un mod interactiv.girafa

Aplicaţii de genul acesta nu mai există pe piaţa Android. Există aplicaţii de învăţare a alfabetului pentru copii mai mari, mai mult de atît ele nu  sunt gratis.

Deci la acest moment, învăţarea alfabetului român nu are loc nu numai după cărţi sau planşe cu desene, ci şi prin intermediul tehnologiilor moderne. Aplicaţia poate fi descărcată atât pe tablete cât şi pe telefoane mobile cu sistem de operare Android.

Aplicaţia are o interfaţă simplă special creată pentru micuţi. Similar alfabetului, aplicaţia se lansează cu prima literă din alfabet – A. Pe ecran apare litera, cuvântul „Arici” şi însuşi animăluţul, desenat într-o manieră prietenoasă.oita

La apăsarea literei, se aude cum ea se pronunţă. La atingerea imaginii ariciului, se aude cum el adulmecă. În aşa mod toate literele alfabetului sunt prezentate. Literele pot fi listate în ordine alfabetică: înainte şi înapoi prin intermediul a 2 butoane plasate pe părţile lateriale ale aplicaţiei, cât şi aleator prin intermediul meniului din partea de sus a aplicaţiei.

Atuul principal al aplicaţiei – toate animalele emit sunete reale. Aplicaţia foloseşte audio-înregistrări reale din lumea animală. Acest lucru a fost creat cu scopul de a face cunoştinţă copiilor cu natura.

Aplicaţia poate fi descărcată gratis aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.ejuk.funabc.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.