Jucăriile lego sunt mereu la modă

Nu trebuie să te joci mult cu niște jucării din lemn ca să-ți dai seama cât de faine sunt. Din păcate, în copilăria mea nu am avut parte de jucării lego din lemn, dar sincer mă bucur că am avut și jucăriile din plastic, la ce secetă era în perioada ’85-’90. Trăim vremuri în care avem de unde alege și este păcat să nu alegem ce este mai bun, adică jucăriile din lemn.

De curând, m-am distrat cu niște jucarii lego din lemn care m-au făcut să realizez că este mare lucru să fi copil în vremurile astea, când ai atâtea jucării la îndemână și sincer este și o bucurie să fi părintele unui copil care are jucării lego, astfel ai ocazia să te joci cu copilul tău așa cum n-ai făcut-o în copilăria ta.

Revenind la jucăriile lego din lemn, pot spune că mi-a plăcut foarte mult calitatea lor, un lucru pe care copii nu-l sesizează, dar părinții trebuie să știe ceea ce este mai bun pentru odraslele lor. Un alt avantaj al jucăriilor din lemn este reprezentat de rezistența lor în timp, de faptul că nu pot fi stricate cu una cu două nici de către cei mai ingenioși copii.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.