Am câștigat la loto

Un șpriț băut la ziua unui coleg m-a făcut să mă simt fericit către finalul zilei. Cum așa?

La plecarea de la serviciu am simțit dureri de burtă, dar am zis că nu e dracul așa negru și că într-o jumătate de oră sunt acasă. Așa că am pornit la pedalat (merg cu bicicleta la serviciu). După câteva hopuri situația începe să se înrăutățească. Chiar dacă am mers șnur și n-am prins niciun semafor pe roșu după ce am străbătut peste 80% din drumul spre casă am simțit că nu mai rezist. În fața unui delișor mă dau jos de pe bicicletă în speranța că se ameliorează situația, dar nimic. Deja încep să filez o zonă pretabilă acestor moduri de refulare. Mai aveam cam 10 minute până ACASĂ. Situația era de-a dreptul tragică și singura soluție era cea a pașilor mărunți. Trec pe lângă o biserică penticostală și fac niște cruci mari. Mă gândesc la Wc-ul meu de acasă ca la PARADIS.

Cu cât mă apropii de casă cu atât senzațiile se înrăutățesc. Lumea se uită ciudat la mine. Merg pe lângă bicicletă și îmi curge transpirația șiroaie. Habar nu au ei cu ce probleme mă confrunt.

Punctul culminant este că am urcat până la etajul 3 cu bicla în cârcă, iar după cinci minute mă simțeam de parcă aș fi câștigat la loto.

Comentarii (2)

  1. vasiauvi

    12 iulie 2013
  2. tykryt

    13 iulie 2013

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.