Vreau să fiu șofer!

În fiecare dimineață, în drum spre serviciu, mă gândesc ce frumos ar fi să fiu șofer, să rămân în mașină, să nu mai fiu nevoit să mă duc la birou, acolo unde mă așteaptă atâtea probleme care necesită o rezolvare imediată. Mi-ar plăcea să stau în mașină și să conduc.

Nu știu exact ce fel de șofer să fiu. Parcă nu mi-ar plăcea să fiu șofer de taxi, pentru că asta presupune să stau să aștept, și pe lângă, trebuie să mai fiu și amabil cu posibilii clienți care s-ar urca la mine în taxi.

Nici șofer de maxi-taxi nu mi-aș dori. Nu-mi plac șoferii ăia. Ei când conduc un vehicul în care se află mai mult de 5 persoane, au impresia că soarele se învârte după cum vrea volanul lor. Sunt tot timpul aroganți și zeflemiști, probabil și datorită diverselor frustrări.

Ar fi frumos să distribui marfă. Adică să fiu și sofer, dar să am și o funcție de răspundere. Da, chiar ar fi ok. Mai și cunoști oameni, mai vezi și țara frumoasă pe care o avem.

PS. Ca să vă faceți o idee, acest articol zace în draft din august 2009. Între timp, mi-am mai schimbat punctul de vedere:).

Comentarii (8)

 1. radu ducu

  1 noiembrie 2011
 2. g

  3 noiembrie 2011
 3. tykryt

  4 noiembrie 2011
 4. tykryt

  4 noiembrie 2011
 5. g

  4 noiembrie 2011
 6. tykryt

  4 noiembrie 2011
 7. g

  7 noiembrie 2011
 8. tykryt

  8 noiembrie 2011

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.