Elena Udrea, biciclista

„Senzaţia este extraordinară! Vezi altfel Bucureştiul, eşti complet liber, opreşti când vrei sau când nu mai poţi să urci o bordură, dar, pe de altă parte, este foarte aglomerat. Nu ne-a certat nimeni… Dacă va merge din ce în ce mai multă lume cu bicicleta, vor fi din ce în ce mai puţine maşini. Abia atunci va fi mai sigur mersul cu bicicleta. Am venit de acasă. Am făcut 45 de minute, în mod normal fac 20-25 de minute. Mi-a fost un pic greu, dar oamenii ne-au înţeles şi ne-au încurajat”, a spus Elena Udrea.jurnalul.ro

Așa cum vânzările Ipad-urilor au crescut după ce Boc, Becali, Năstase s-au afișat în public cu ele, sper ca și apariția în public a Elenei Udrea pe bicicletă să aibă un efect relativ asemănător asupra românilor.

Adică șoferii, chiar dacă nu o să lase mașina pentru bicicletă, măcar să-i aibă în vedere pe bicicliști și să înțeleagă că acel biciclist pe care îl depășește înjurând, putea să fie la volan și aglomerația ar fi fost mai mare.

Oricum, cel puțin în București, numărul bicicliștilor este în creștere, dar locurile de dat cu bicicleta sunt puține, iar cele care există nu sunt făcute cu cap (pe culoarul pistelor există borduri înalte de 30 cm, mașini parcate, oameni care circulă pe ele fără să realizeze pe ce lume se află).

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.