Nu suntem proștii Europei

În Olanda este la putere un partid extremist care militează împotriva imigrării. Olandezilor li s-a cam luat de atâta multiculturalism, iar partidul de la guvernare câștigă simpatia poporului olandez prin neaprobarea intrării României în Schengen.

Da, tocmai Olanda, țara aia atât de libertină în ceea ce privește moravurile ușoare, țara aia unde românașii se duc să facă turism că gândul de ”a trage un cui legal”, tocmai țara aia s-a trezit că România nu trebuie să intre în Schengen. Ciudat este că din punct de vedere tehhnic România este pregătită, deoarece respectă toate normativele.

Faza e că s-a trezit și România să le arate că și olandezii au nevoie de noi. De sâmbătă noaptea până luni dimineaţă, autorităţile vamale au blocat la frontiere 15 tiruri cu flori, bulbi de flori sau seminţe provenind din Olanda. Trebuie știut faptul că exporturile de flori către România au depăşit 20 de milioane de euro în 2010.

Este la minte cocoșului că este vorba de șantaj. Când ne-au enervat francezii, le-am trimis acasă firmele angajate să ne facă autostrada. Totul are un preț, iar noi nu suntem fraierii Europei, lucru pe care îl constată și olandezii.

Foto:ziuaveche.ro

Un comentariu

  1. vasiauvi

    20 septembrie 2011

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.