Sa facem poze, dar mai cu simt!

Fotografia a inceput sa devina un hobby pentru multi dintre semenii nostri. Le face placere sa plece cu aparatul foto in excursii/concedii, sa-si faca poze pe unde ii poarta drumul, sa vada poporul pe unde s-au pițiponcit. Nimic grav in toata treaba asta, dar pe unii nu-i prea ajuta iq-ul.

Pentru a fotografia in interiorul Castelului Peles se plateste o taxa de 30 de lei, taxa mai mare decat vizitarea etajului 1 al castelului. Din grupul de vizitatori format ad-hoc numai o  duduie a platit taxa de fotografiere. Ma asteptam sa fie posesoarea unui aparat profi, dar surpriza, ea avea un Benq, probabil, luat la reducere, de la 300 la 200 lei. A reusit sa ma faca sa zambesc. A facut ea cateva poze, pana ce sa vezi ?!? A ramas fara baterie!!! Si nici nu avea baterie de rezerva! De-a dreptul stupid! Dar cum se spune, prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. Asa ca duduia a luat decizia sa-si scoata telefonul din dotare si sa faca poze in interiorul Castelului Peles pentru ca de aia platise 30 de lei taxa de fotografiere. Si in loc sa asculte ceea ce spunea ghidul, ramanea mereu in urma grupului ca sa faca niste poze cu un hârb de telefon.

Fara un aparat caruia sa-i poti atasa un obiectiv nu are rost sa te chinui sa faci poze extraordinare unor cladiri sau interioare de cladiri, poze pe care le poti gasi pe internet, si mai este un lucru- se poate ajunge in latura cealalta, cea a penibilitatii.

Sursa imaginii

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Tags:
Ultimele comentarii
  1. g
  2. meetoo
  3. tykryt

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.