Eroii nu mor niciodata

Privind știrile despre revoluția din 1989 mi-am dat seama ca dacă as fi avut vârsta de azi în perioada aceea as fi participat si eu la revoluție, și mergând mai departe cu acest exercițiu de imaginație, probabil ca as fi avut șanse destul de mari sa mor acolo.

Si asa am ajuns sa ma gândesc la modul în care ne aducem aminte de cei care au murit pentru aceasta libertate în care ne lăfăim acum. Cum? Prin câteva coroane de flori și câteva discursuri ale unor oameni corupți și nedemni sa reprezinte romanul de rând, care a murit acolo.

Cum putem noi sa aducem un omagiu celor uciși în revoluție? Poate ca prin câteva momente de reculegere, prin aprinderea unei lumânări la biserica sau in piețele unde au fost uciși.

Mi-a venit ideea sa pun la dispoziția voastra, a celor care citesc acest post și care sunt interesați, doua imagini pentru avatarul vostru de messenger, dar si codul pentru cei care au bloguri sau site-uri.

Asa ca hai sa încercam acest lucru si acesta sa fie unul dintre omagiile aduse de noi celor care au murit la revoluția din decembrie 1989!

eroii_nu_mor eroii_nu_mor2eroii_nu_mor3

[click dreapta pe imaginea preferata si save as…]

Codurile pentru bloguri si site-uri le gasiti pe www.eroiinumor.ro

Ar fi destul de interesant și m-as bucura ca foarte multa lume din lista mea de mess sa aibe acelasi avatar.

Comentarii (2)

  1. iulys

    21 decembrie 2008
  2. Klose

    21 decembrie 2008

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.