Inaugurarea Pasajului Basarab

Pasajul Basarab este aproape una dintre cele mai bune chestii care i s-a întâmplat Bucureștiului în ultimul timp. Spun aproape pentru că încă nu a fost dat în folosință și nici nu se știe când se va întâmpla minunea. Primarul Oprescu a declarat zilele trecute că la finalul lunii martie pasajul este gata. Dar cine-l mai crede? Tot el declara la sfârșitul anului că la începutul lunii martie le va face un cadoul femeilor și va inaugura pasajul. Na, că acum le dă doar mărțișoare, nu și Pasaj Basarab.

Pe la începutul anului 2010, primarul Oprescu declara că pasajul va fi gata în octombrie 2010. Știu că un astfel de pasaj nu e o treabă ușoară dar pun pariu că Oprescu o să inaugureze pasajul pe 1 iunie de Ziua Copilului sau la vară când în București se va circula mult mai lejer decât în această perioadă.

Duminică fiind prin zona Grozăvești, am văzut că erau câțiva muncitori pe acolo care lustruiau pasajul. Poate că Oprescu îi urmărea de la geamul primăriei (care de ceva timp s-a mutat în zona Grozăvești) și îi ruga să termine pasajul de Ziua Copilului, să le facă și celor mici o bucurie.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.