Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Mega Image-urile de pe strada mea

Mega Image-urile de pe strada mea

La mine în cartier, mai precis pe șoseaua Ștefan cel Mare au apărut o sumedenie de magazine Mega Image. Majoritatea s-au deschis în ultimele 3 luni. Zilele următoare se va deschide al şaselea Mega Image pe această arteră care măsoară aproximativ 2,5 km.

Dar să plecăm de la Obor unde sunt 2 magazine ale belgienilor, mergem 500 de metri și ajungem la intersecția de la Lizeanu unde se află alt Mega Image. Îmi continui drumul pe Șoseaua Ștefan cel Mare, iar la intersecțiea cu Dr. Grozovici se află un alt Mega. Mai merg 300 de metri, intersecția Ștefan cel Mare cu Vasile Lascăr, iar aici se lucrează de zor la amenajarea unui nou magazin Mega Image. Îmi continui drumul spre stația de metrou Ștefan cel Mare și mai nimeresc peste un Shop&Go Mega Image.

În schimb, în zonă nu sunt Profi-uri, Lidl-uri sau Carrefour Express-uri, de aici și extinderea furtunoasă a retailerul  belgian.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Ultimele comentarii
  1. tykryt

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *