Urmăresc un nou serial: Anturajul (Entourage)

Anturajul este serialul care m-a cucerit de curand și în mai puțin de o săptămână am văzut 3 serii (are 7 serii în total). Interesant este că numărul episoadelor din fiecare serie nu este constant, ci este crescător: prima serie a avut 8 episoade, iar seria a 3-a are 20 de episoade. Sper ca seria a 7-a să nu aibă 50 de episoade…

Serialul Entourage, pe engleză, are în centrul acțiunii un grup de tineri ajunși de curând la Hollywood. Vince este vedeta grupului, dar și a Hollywood-ului, așa că ceilalți 3 prieteni, dar și impresarul său trăiesc foarte bine de pe urma starului.

Entourage este un serial de televiziune care prezinta rapida evolutie a starului de cinema Vince Chase, un june prim cu origini umile. Vince isi aduce sa-i fie alaturi, prietenii din orasul natal Queens, New York, atipicul anturaj care, chiar daca nu sunt profesionisti sunt cu siguranta prieteni apropiati, inca din copilarie si care nu fac altceva decat sa-i ingreuneze slujba agentului lui Vince. Eric este managerul si confidentul lui Vince, invatand regulile afacerii si incercand mereu sa-l ajute sa faca cea mai buna alegere si sa tinteasca cat mai sus. Anturajul lui este alcatuit din fratele vitreg, ale carui aspiratii spre actorie au fost eclipsate de cariera de succes a lui Vince; Turtle cel care este tot timpul gata de distractie, Ari, agentul lui Vince, mai agresiv de fel si cu influenta mari in lumea filmului care este incontinua interactiune cu Eric in ceea ce priveste deciziile clientului sau. Seria incearca sa zugraveasca experientele ce te coplesesc in aceasta industrie, excesele, stilul de viata al celebritatilor si totodata dificultatile pe care le intalnesc ei, cand cauta dragostea ori succesul. (descriere preluata de pe CinemaRx.ro)

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.