Am văzut încă două filme nominalizate la Oscar

The Kids Are All Right (2010) Filmul are în centrul atenției un cuplu de lesbiene, care, drăguțele de ele, sunt cele mai tari din curtea școlii, au reușit să crească doi copii frumoși, deștepți, și care pe deasupra au și orientări sexuale normale. Dacă ai Iq-ul mai scăzut o să-ți pară rău că tacto nu era femeie și n-ai avut 4 tâțe de la care să sugi.

Filmul este regizat și scris de o femeie, deci mi se pare logic ca ea să vrea să obișnuiască lumea cu o astfel de viață, care este considerată de americani foarte ochei.

The Fighter (2010) – este povestea reală a unui boxeur american care ajunge campion mondial. Nu este un film strălucitor, ține aproape două ore, așa că nu pierdeți timpul cu The Fighter…

Urmărind aceste două filme, îmi dau seama că nominalizarea unui film la Oscar și-a pierdut din strălucire și nu mai înseamnă mare lucru. Pun pariu că Avatar 2, 3 sau 4 vor fi nominalizate la Oscar pentru că se vor băga mulți bani în ele și nu va conta cât vor fi de slabe…Dacă unul din filmele de mai sus câștigă premiul pentru cel mai bun film înseamnă că premiile Oscar nu mai au nicio valoare. Sincer.

Un comentariu

  1. vasiauvi

    4 februarie 2011

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.