Reduceri cu cardurile Lyoness

De curând urmăream un film american în care personajul principal, un mic om de afaceri, deținea foarte multe carduri de cumpărături. Care era faza cu cardurile ălea? Unul era de la benzinărie, altul era de la spălătoria auto, altele de la diverse magazine alimentare, astfel încât portofelul omului era burdușit de carduri. Toate îi ofereau reduceri la aceste magazine.

Și la noi este cam tot la fel. Ai card de Rompetrol, dar dacă analizezi mai bine nu ai mari reduceri, ba chiar deloc. La Cora sau la Real ai parte de cățeluși și motănei drept recompensă că îți faci cumpărăturile la ei.

Americanul de mai sus, la fel ca majoritatea românilor nu au auzit la Lyoness, o firmă multinațională, cu capital austriac, prezentă în 20 de țări din Europa, Usa, Canada și Mexic. Lyoness oferă discount-uri între 3 și 27% la cumpărăturile făcute la magazinele partenere.

Ce este mișto la Lyoness? Nu depui niciun efort și îți intră în cont cel puțin 1% din totalul cumpărăturilor pe care le-ai făcut la cei 1.800 de comercianți din România și peste 20.000 din Europa. De fapt singurul efort pe care îl faci este să dai cardul Lyoness înainte să plătești.

Care sunt cele mai mari magazine din Lyoness? Carrefour, Praktiker, Vodafone, Kika, Omv Petrom, Rompetrol, Lukoil, Hervis, Leonardo, House of Art, Levis, Domo, Cellini, BGS, Cavaliere, Otter și mulți alții.

Singura condiție necesara pentru obținerea unui card Lyoness este sa fi recomandat la înscriere de către cineva care este înscris, adică așa cum sunt eu.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. Lyoness Romania - Office
 2. Lyoness Romania - Office
 3. tykryt
 4. Liliana
 5. dan pitea
 6. Murvai Ionela
 7. Marius
 8. RADU OFELIA-ELENA
 9. RADU OFELIA-ELENA

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.