Pachet de filme (11)

Into the storm (2009) – un film istoric foarte bun. Este vorba despre viața lui Winston Churchill și despre Al Doilea Război Mondial. Janet McTeer și Brendan Gleeson joacă extraordinar de bine.

Despicabel me (2010) aș putea spune că este o idioțenie simpatică. Pe parcursul filmului începi să îndrăgești toate aceste personaje care se vor a fi rele și malefice.

Piranha (2010)film tipic american în care toți cei care se cred șmecheri mor mâncați de pești. Nu este chiar un film horror și cred că producătorii au exagerat puțin cu scenele în care peștii atacă oamenii.

The tale of Despereaux (2008)povestea șoricelului Despereaux este foarte tare, mult mai tare decat a lui Ratatouille. În urma filmului acesta rămâne în folclor expresia I’m not a mouse… I’m a gentleman.

The Polar Express (2004) – tipic pentru sărbătorile de iarnă. Din păcate filmul nu prea are vervă și nici ingeniozitate. Tom Hanks este una din vocile din acest desen animat.

Stone (2010) – distribuția este de excepție: Robert de Niro, Milla Juvovic, Edward Norton. Nu ai zice că se poate mai mult. Cu toate acestea filmul nu este extraordinar. Este bun, dar nu este un film de referință, așa cum s-ar crede după ce ai vizualiza trailer-ul.

Megamind (2010) – destul de ciudățel pentru un desen animat. Am văzut jumate din el și m-am cam plictisit.

„Pachet de filme” este o rubrică de pe dragosu.ro. Vezi și alte filme vizionate de mine>

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.