Un lucru este sigur – românul nu s-a născut protestatar

Protestul de la benzinarii trebuie sa CONTINUE! Asa ca romani, haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere si sa-i facem sa vada ce inseamna sa PIARDA BANI! Fiti solidari cu noi si in zilele de 17, 18 si 19 Ianuarie 2011 NU ALIMENTATI , NU INTRATI IN NICIO BENZINARIE! Mergem cu mijloacele de transport in comun, cu bicicletele sau pe jos dar NU MAI ALIMENTATI MASINILE pt a nu le mai umple buzunarele! Dati va rog mai departe acest mesaj pt ca nu esti singurul sofer care il citeste, mai sunt si altii ca tine,ca mine! Va multumim

Sursa:Flickr

Am primit mesajul de mai sus pe YM de la mai multe persoane. Așa cum zicea un cretin – ne ducem traiul în România, locul în care o astfel de campanie nu poate avea succes. Cu toate că în alte țări campaniile de genul acesta își găsesc foarte mulți simpatizanți, în România nu se poate întâmpla așa ceva. Doreii sunt cu treburile lor, gigeii nu pot fi scoși din rutina cotidiană, așa că românașii se vor duce în ziua de 17 ianuarie să alimenteze de 30 de lei, iar pe 18 ianuarie de 50 de lei, și tot așa până când nu vor mai avea bani. Atunci își vor lăsa mașinile acasă, dar nu vor protesta, ci vor fi mulțumiți că mai au bani de abonamentul de metrou.

De ce nu protestează? Sunt convinși că dacă vor protesta nu se va schimba nimic. Parcă nici sclavii africani nu gândeau așa cum gândesc cei de pe plantația lui Băsescu.

În rest felicitări celor care mai cred în astfel de campanii. Dacă manifestul acesta va lua amploare voi participa și eu.

Un comentariu

  1. vasiauvi

    5 ianuarie 2011

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.