Rarirea sms-urilor de Sarbatori

În comparație cu anii precedenți, anul acesta am primit foarte puține sms-uri de Sărbători. Înainte, toată lumea dădea sms-uri, astfel încât trebuia să stai cu mâ­na pe telefon în zilele de Crăciun și de Revelion. Era un lucru pe care trebuia să-l bifezi cu ocazia Sărbătorilor. Trebuia să te gândești cui să-i trimiți sms-uri, și ce fel de sms-uri… Anul acesta nu a fost ca în anii trecuți când eram urmăriți de bi­pă­it-urile şi ţiuit-urile telefoanelor care ne transmiteau încă un mesaj „afectuos”.

Poate că și criza financiară a avut un cuvânt de spus în scăderea, aș putea spune dramatică, a sms-urilor, poate că mulţi s-au declarat împotriva acestor mesaje nepersonalizate și lipsite de afecțiune. Eu aș prefera ultima variantă. Nu trebuie uitat faptul că mulţi și-au mutat mesajele transmise prin intermediul telefoanelor, pe rețelele de socializare, locul unde îți găsești majoritatea prietenilor dornici de comunicare.

Rărirea sms-urilor reprezintă și un semn de revenire la normalitate, un semn că avem nevoie de mai multă sinceritate. Un semn că trebuie să fim mai deschiși și că trebuie să renunțăm la sms-uri pentru întreţinerea relaţiilor sociale și de sarbatori trebuie să comunicăm cu cei care ne sunt cu adevărat apropiaţi.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Ultimele comentarii
  1. vasiauvi
  2. tykryt
  3. vasiauvi

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.