MediaSat Italia revine în România

Televiziunea Mediaset Italia, parte a grupului italian Mediaset controlat de Silvio Berlusconi, va fi lansată şi pe piaţa audiovizualului românesc, a declarat pentru MEDIAFAX Anda Mânza, Senior Sales Manager Chello Networks SRL, compania care deţine drepturile de distribuţie a canalului în România.

Mediasat înseamnă Canale 5, Italia 1 şi Rete 4. Aș putea spune că am crescut cu aceste posturi de televiziune. Desene animate, filme, meciuri de fotbal – mă trezeam și mă culcam tot cu Italia 1. Timp de 3-4 ani am privit numai la italieni . Nu numai eu, ci și prietenii mei de joacă sau colegii de la școală.

La un moment dat posturile grupului Mediasat au dispărut din grila de programe. A apărut Rai uno și Rai due, dar nu se puteau compara deloc cu posturile Mediasat. S-a zvonit că pentru aceste posturi tv s-a cerut o taxă prea mare, iar această taxă nu putea fi suportată de firma de cablu. Nu știu care a fost faza, cert este că Media Sat revine în România!

Din acest articol înțeleg că posturile Mediasat au fost retrase la comanda lui don Berlusconi. Acum același don Silvio vede oportună intrarea pe piața din Europa de Est. În cazul în care firmele de cablu vor percepe o taxă specială pentru aceste posturi tv, pe lângă abonamentul standard, mă îndoiesc de succesul reapariției în România a canalelor MediaSat.

Un comentariu

  1. ski italia

    14 decembrie 2010

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.