Batalia de la Kruger

Un videoclip filmat de un amator in Africa devine pe zi ce trece unul dintre cele mai vizualizate clipuri de pe YouTube, informeaza BBC.News.

Filmuletul de peste opt minute arata cum un grup de lei ataca o turma de bivoli si reusesc sa prinda un malac (pui de bivol) pe care incearca sa il ucida pe malul unui lac din apropiere. Un crocodil intervine incercand sa fure prada leilor, fara succes insa. Turma de bivoli se intoarce si reuseste sa elibereze malacul. Imaginile arata cum una dintre leoaice este aruncata in aer de un bivol care o loveste cu putere.

Clipul a fost filmat in Parcul National Kruger din Africa de Sud de catre un turist american, Dave Budzinski, si poate fi considerat o adevarata lovitura, avand in vedere ca realizatorii profesionisti de documentare cauta si filmeaza perioade foarte mari pentru a obtine imagini de acest fel.

Dave Budzinski a declarat ca foloseste camera video foarte rar si ca a avut pur si simplu noroc. Ghidul care l-a insotit in safari a spus ca nu a vazut asa ceva niciodata.

Clipul a fost vazut pe youtube.com de peste 12 milioane de ori.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.