De ce se inunda strazile?

Ma enervează faptul ca tot felul de cetățeni idioți își dau cu părerea despre inundarea strazilor si arunca vina pe autorități fără sa se gândească deloc. Deci nu numai autoritățile sunt de vina, dar sa o luam treptat:

1. canalizările orașelor din Romania nu a fost proiectate pentru asemenea precipitații și nici nu vor fi proiectate în viitor;

2. gunoaiele aruncate pe jos de cetățeni au și ele un cuvânt important in blocarea canalizărilor și inundarea străzilor, ca de altfel și faptul ca autoritățile curata canalizările foarte rar;

3. când se face reasfaltarea străzilor nu li se da o panta pentru a ușura scurgerea apei;

4. peste tot in lume se inunda străzile la precipitații abundente pe perioade scurte de timp;

5. ar trebui sa nu obișnuim cu astfel de fenomene meteorologice și sa nu mai țipam ca idioții și sa ne facem datoria, pentru ca fiecare avem o datorie fata de mediul înconjurător.

Si pentru ca noi romanii avem darul de a ne plânge și de a arunca vina pe alții, ar trebui sa realizam ca toți suntem vinovați de situația în care se afla Romania în acest moment, și sa nu cădem în păcatul lui Boc și sa dam vina pe cei de dinainte. Trebuie sa ne dam silința ca sa facem ceva de acum in colo si primul lucru ar fi recăpătarea simțului civic. Știu, pe praful asta este greu sa-i ceri cuiva sa aibă simt civic, dar nu costa bani si nici nu este imposibil.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Comentarii
  1. Add89Tanase

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.