Cel mai tare vanzator

Un tip tânăr se duce la un supermarket sa se angajeze. Managerul îl întreabă: “Ai ceva experienţă in vânzări?” Tânărul răspunde: “Da, am fost comis voiajor”. Managerul, placându-i tânărul, ii spune: “Bine, eşti angajat! Începi de mâine iar la sfârşitul programului am sa vin sa vad cum te-ai descurcat in prima zi”.

A doua zi se prezintă omul la treaba, îşi vede de ale lui, iar la sfârşitul programului vine managerul si il întreabă: “Ei, câte vânzări ai făcut astăzi?” “Una.” Răspunde tânărul. Managerul: “Cum una? Media de vânzări pe angajat la noi este de 20-30 pe zi! De cât ai vândut?”

Tânărul: “De 101.237,64 dolari.”
Managerul: “101.237,64 dolari ?!?!? Da’ ce i-ai vândut?”
“Mai întâi i-am vândut un cârlig mic de pescuit. Dupa aia i-am vândut unul de dimensiune medie. Dupa aia i-am vândut o lanseta. Pe urma l-am întrebat unde merge sa pescuiască si mi-a spus ca pe coasta, asa ca i-am spus ca-i trebuie o barca, asa ca am fost la raionul de specialitate şi i-am vândut şalupa aia cu doua motoare. Pentru ca mi-a zis ca Honda e prea mica ca sa remorcheze şalupa, l-am dus la raionul auto si i-am vândut un Jeep Grand Cherokee”.

Manageru’, stupefiat: “Cum, a intrat un tip sa cumpere un cârlig mic de pescuit si tu i-ai vândut o şalupă şi un 4X4 ?!?!?!”

Tânărul răspunde: “A, nu… Tipu’ a intrat sa cumpere un pachet de tampoane pentru nevasta-sa, iar eu i-am spus ca, dacă tot urmează un week-end nenorocit, ar fi mai bine sa se duca la pescuit”

[via Calin Pascu]

Comentarii (6)

 1. Torrent

  3 aprilie 2009
 2. razvanserbu

  3 aprilie 2009
 3. tugovanka

  3 aprilie 2009
 4. Ironiquelife

  4 aprilie 2009
 5. Mihai

  4 aprilie 2009
 6. Adriana

  25 aprilie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.