Tanti de la ghiseu

In urma cu doua zile am fost la BRD Universitate ca sa scot niste bani prin Western Union. Tanti de la ghiseu mi-a zis ca nu poate sa-mi faca tranzactia pentru ca expeditorul nu a completat ambele prenume ale mele. Ii explic ca am mai scos bani, dar nu m-am lovit de acest impediment. Dar tanti, cu scoala comunista in spate, mi-a explicat ca incepand cu luna aceasta a avut loc modificarea. Ok, am zis. M-am dus si am modificat datele mele de contact la Google Adsense, ca despre asta este vorba, si am revenit azi.

Aceiasi tanti la ghiseu, ii dau buletinu’ si ma intreaba daca am revizuit datele (ma recunoscuse), ii zic ca da, mi-am adaugat si celalalt prenume. Se apuca sa tasteze pe acolo, tasteaza, tasteaza si-mi zice ca schimbare nu s-a produs si nu poate sa-mi dea banii. I-am aplicat doua injuraturi in gand si am plecat.

M-am dus la Raiffaisen. Aici treaba a mers ca unsa. M-a pus numai sa semnez. Am scos banii si-mi venea sa trec pe la sediul BRD si sa-i explic lu’ tanti ca la alta banca am reusit sa fac transferul.

Imi plac oamenii corecti, dar ma enerveaza astia excesiv de corecti, care parca nu au creier sa gandeasca si se lasa dirijati numai de legi si directive.

Comentarii (2)

  1. meeto

    8 martie 2010
  2. tykryt

    8 martie 2010

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.