Post observational

Cum se imbraca un barbat ?

0-2 ani : scutec

2-5 ani: obligat sa poarte haine mult mai groase decat este vremea afara. Caciulita pe cap, camasuta, pantaloni raiati

5-10 ani: trening cu sepcutza in cap. Mers cam greoi. Nu prea te grabesti ca nu trebuie sa ajungi undeva anume.

10-13 ani: trening (sau pantaloni scurti. adidasi legati cu funditza). Razi din orice.

13-25 de ani: blugi. de la model cu prea multe buzunare, la model din ce in ce mai simplu, material mai drept si mai lucios si mai mulat. Adidasii nu ti-i mai legi cu funditza, ci iei sireturile si le bagi inauntru. Sau pur si simplu eviti sireturile.

25-35 de ani: costum. Mai tarziu apare sacoul, cravata si inceputul de chelie. Si burta. Elegant in orice imprejurare. Cu cat mai elegant, cu atat te temi mai mult de apusul varstei a doua. Camasa simpla care iti venea perfect e mascata acum de nume grele din industria modei, care duc atentia departe de corpul otova.

35-45 de ani: blugi. Revii la modelul banal. Nu conteaza daca sunt tociti. Ai renuntat la o idee in care candva bagai bani multi , si ore multe de analiza psihologica + in oglinda.

45-55 de ani: Trening. ( Pantaloni scurti daca duci gunoiul ) Deja nu mai conteaza cum umbli in timpul liber. Burta in fatza. Razi din orice. Revii la adidasii legati cu funditza. Orice pereche de adidasi are siret.

55-65 de ani: Trening cu sepcutza. Nu vei abandona niciodata sepcutza. Mers cam greoi.Nu prea te grabesti ca nu trebuie sa ajungi undeva anume.
65 + : Haine mai groase decat este cazul.
Viata este ca o roata.

Primita pe mail de la Roxana

Comentarii (2)

  1. roxana

    27 noiembrie 2009
  2. mihai

    29 noiembrie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.