M-au innebunit astia cu gripa porcina

Cu toate ca nu ma omor cu uitatul la tv, pot sa spun ca m-au înnebunit ăștia cu gripa porcina. Peste tot aud numai de gripa porcina.

Probabil ca cei care se uita mai mult de doua ore la tv numai au curaj sa se plimbe prin locurile publice datorita probabilității transmiterii gripei porcine. Nu spun ca nu este un lucru bun faptul ca oamenii sunt informați, dar deja se discuta mult prea mult despre acest lucru și îmi amintesc ca in școala generala când nu prea aveam chef de ore, mințeam ca sunt bolnav ca sa ma învoiesc, iar în momentul în care ma învoiam, chiar ma simțeam bolnav. Cei care sunt putini raciti se gandesc ca au gripa porcina și dau o fuga pana la spital.

Pe strada pe care se afla Institutul Matei Balș sunt tot timpul mașinile televiziunilor de știri, iar azi de dimineață oamenii panicați de gripa porcina formaseră o coada și așteptau sa fie consultați. Probabil ca foarte mulți dintre ei erau doar panicați.

Ma asteptam ca cei care vand de obicei umbrele pe la gurile de metrou sa se reprofileze pe masti, dar se pare ca nu sunt pe faza sau nu sunt prea inspirati. La paranoia care exista cu gripa porcina s-ar face bani frumosi cu aceste masti.

Sursa foto

Comentarii (3)

  1. g

    3 noiembrie 2009
  2. Alexandra

    4 noiembrie 2009
  3. IRINA

    4 noiembrie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.