Incepem sa devenim paranoici?

La început a fost știrea asta:

Doua persoane mascate şi înarmate au pătruns, miercuri dimineaţă, într-o casă de schimb valutar din apropierea gării din municipiul Constanţa, de unde, sub ameninţare, au obligat-o pe casieră să le dea 40.000 de lei, după care au fugit. Sursa

Apoi am fost la banca, la Transilvania. La coada, inaintea mea era un nene care schimba niste euroi. Când a primit banii, i-a băgat imediat in borseta, dar a ținut o foaie în fata, vrând astfel sa mascheze suma pe care o strecura în borseta. A făcut-o foarte vizibil, astfel încât oricine și-ar fi dat seama  ca se ascunde. Scena mi s-a părut ciudata, poate ca si nenea avea anumite probleme. Dar imediat mi-am adus aminte de știrea de mai sus și de celelalte știri care anunță jafuri la bănci. Cred ca, jefuirea băncilor, a devenit un nou trend printre hoți.

Poate ca în viitor o sa ne fie frica sa mai intram într-o banca, sau sa mergem la un exchange sa schimbam euro și cred ca începem sa devenim paranoici datorita celebrelor filme hollywoodiene cu bănci jefuite, care ne-au fascinat cu câțiva ani în urma.

Comentarii (2)

  1. Alexandra

    20 august 2009
  2. tykryt

    20 august 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.