Bulinele de la Rompetrol

Nu înţeleg companiile care fac concursuri şi apoi când te duci sa îţi ridici premiile spun ca nu le au momentan şi te roagă sa mai revii mâine – poimâine. De parca noi nu avem altceva de făcut decât sa ridicam premiile de la ei.

Rompetrol are un concurs prin care trebuie sa completezi un carton cu nişte buline. Bulinele se dau în funcţie de suma cu care alimentezi.

[Eu, de obicei, alimentez de la Petrom si OMV. Daca nu găsesc niciun Petrom sau OMV în drum, alimentez de la Rompetrol. ]

S-a întâmplat sa adun un carton cu buline şi ce m-am gândit? Hai sa bag benzina de la Rompetrol, în felul asta îmi ridic premiul, dar fac şi plinul – astfel rezultând un nou carton plin cu buline.

Am alimentat si când m-am dus sa plătesc, surpriza! – nu aveau nici premiul garantat şi nici buline de pus pe carton. Cică sa încerc sa revin zilele următoare. Eram în Sibiu! Maşina mea are numere de AG. Ar fi fost culmea sa ma cert cu ei pentru nişte buline sau sa îmi prelungesc sejurul pentru porcăriile lor :)). Am plecat cu coada intre picioare, dar si cu promisiunea sa numai trec printr-o benzinărie Rompetrol.

In schimb Omv are un concurs (habar nu am care e premiul cel mare, pentru ca sunt sigur ca nu câştig eu..) prin care dacă alimentezi de peste 150 de ron îţi alegi cd-uri cu muzica din anii ’60 pana în 2000. Am adunat câteva. S-a întâmplat ca o data sa nu fie cd-uri cu muzica din ’70, dar nu cred ca cineva ascundea cd-urile respective.

Comentarii (7)

 1. ironiquelife

  21 iulie 2009
 2. Neamtu Milian

  8 august 2009
 3. florin

  18 august 2009
 4. tykryt

  19 august 2009
 5. Neamtu Milian

  23 august 2009
 6. tykryt

  23 august 2009
 7. Charlie

  24 septembrie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.