Si Realitatea tv s-a saturat de Liga I

„Din sezonul viitor campionatul nu se va mai numi Liga 1 Realitatea, am ajuns la o reziliere amiabila cu trustul respectiv. Cu toate acestea, nu pot sa ma plang, pentru ca nu duc lipsa de oferte. In momentul de fata am patru potentiali parteneri cu care negociez. Nu sunt presat de timp, nu am timp limita, neexistand ceva de genul ca trebuie sa semnez cu cineva pana incepe campionatul. Mai pot sa va spun ca dintre cei patru care doresc o colaborare cu noi, doi sunt producatori de bere”, a declarat Dumitru Dragomir pentru HotNews.ro.

Realitatea s-a zbătut sa ajungă sponsorul Ligii I, apoi a văzut câte porcarii si mizerii se întâmplă pe acolo, asa ca si-a luat catrafusele şi a fugit de clanul Mitica si apropiaţii.

Nu contează dacă mişcarea a fost luată datorita crizei, contează ca a fost o mişcare buna.

Acum se zice ca s-ar da o adevărata bătălie intre 4 sponsori, dintre care 2 producători de bere. Nu prea cred ca sunt atât de mult doritori de aruncat banii în nămol. Rămâne de văzut! Eu pariez pe Ursus sau Timişoreana, ca viitor sponsor al Ligii lui Mitica, chiar dacă ambele mai sponsorizează fotbalul.

Comentarii (2)

  1. pda

    12 iulie 2009
  2. tykryt

    12 iulie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.