Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Formula 1, transmisă de Digi Sport si Dolce Sport

Formula 1, transmisă de Digi Sport si Dolce Sport

Formula 1 va fi transmisă în România în următorii doi ani de Dolce Sport și DigiSport.
Telekom România a transmis un comunicat de presă în acest sens:
Cea mai cunoscută competiţie din lumea sporturilor cu motor, Formula 1, va putea fi urmărită din 18 martie la Dolce Sport. Clienţii de televiziune ai Telekom vor putea vedea astfel live toate cele 21 curse, sesiunile de calificări şi multe alte evenimente care dau culoare competiţiei regină din motorsport. Dolce Sport a obţinut drepturile de difuzare pentru următorii doi ani.

“Formula 1 rămâne în oferta premium a Dolce Sport. Telespectatorii noștri chiar vor avea anul acesta o superofertă de sport, cu care puţine televiziuni din lume se pot lăuda. Pentru că regina sporturilor cu motor va fi însoţită în grilă de UEFA EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Primera Division, Premier League, Bundesliga, Liga 1, NBA, NFL, Turneul celor 6 Naţiuni, toate meciurile importante ale rugby-ului românesc, handbal din Liga Campionilor masculin si feminin, tenis din Fed Cup, Davis Cup și din mari turnee WTA şi ATP. Pedigree-ul Formulei 1 şi felul în care ea a fost primită de telespectatori în primii doi ani de difuzare la Dolce Sport sunt principalele motive pentru alegerea noastră. Ne bucurăm că putem oferi continuitate fanilor acestui fenomen”, a declarat Vlad Enăchescu, directorul general Dolce Sport.

Dolce Sport mai transmite Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), GP 2, GP 3, Porsche Supercup și Campionatul Naţional de Raliuri.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *