Eroare Google Adsense

Din weekend-ul trecut am observat ca banii/dolarii din contul meu Adsense au scăzut. Ma refer la câştigurile pe care le acumulasem de la ultima plata care mi se făcuse. Este vorba de o suma de 20 de dolari.

In ziua când am observat ca sunt furat, le-am scris celor de la Google, un mail. Am cautat sa le scriu pe o adresa de la care primesc mailuri cu referire la Google Adsense. Insa, la scurt timp, am primit un e-mail de notificare prin care mi se spunea ca adresa respectiva este folosită doar pentru a oferii informaţii utilizatorilor Adsense şi nu acceptă primirea de emailuri şi ca ar trebui sa ma adresez Centrului de Ajutor AdSense, care asigură răspunsurile la o gamă variată de întrebări.

Ok. Am cautat pe Centrul de ajutor, dar nu am găsit nici o întrebare care sa aibe ceva în comun cu problema semnalata de mine. Asa ca am cautat pana am ajuns pe forum. Aici deja erau deschise mai multe topic uri referitoare la problema mea. Am scris şi eu. Am întrebat ce este de făcut, cum, când se va rezolva problema. Din păcate au trecut câteva zile bune şi cei de la Google nu au anunţat nimic oficial despre aceasta eroare.

Cred că această scădere a câştigurilor din cont este un rezultat dat de interogarea datelor, pe baza căruia se construieşte raportul. „De la ultima plată” este o opţiune care afişează statisticile şi câştigurile acumulate de la ultima perioadă de plată. Aceasta arată câştigurile obţinute de la ultima plată care a fost făcută. La Google Adsense plăţile sunt prelucrate până la ultima zi a lunii precedente şi, prin urmare, noua perioadă de plată începe de la 1 a lunii următoare. Cu bug-ul actual, sunt scăzute veniturile obţinute în ultimele 20 de zile sau cam asa ceva.

adsense-bug

Nu am scris pentru ca as fi afectat de pierderea celor 20 de dolari, ci pentru a arata ca aceste erori/bug-uri se produc şi la companii de talia Google şi pentru ca de o săptămână ei nu anunţă nimic oficial, cu toate ca pe forumuri se comentează la greu si cu siguranță ei au luat la cunoștință despre problemă.

Later edit: cei de la google au remediat eroarea. acum totul este în regula.

Comentarii (9)

 1. catalin

  13 iulie 2009
 2. olariu romeo

  15 iulie 2009
 3. geniul malefic

  27 iulie 2009
 4. tykryt

  27 iulie 2009
 5. Razvan

  27 iulie 2009
 6. Vasi

  8 noiembrie 2010
 7. tykryt

  9 noiembrie 2010
 8. Vasi

  19 septembrie 2011
 9. Vasi

  19 septembrie 2011

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.