Ce fac cand intru pe net?

Ce fac când am acces la internet?

Prima data intru pe blog, sa vad ce comentarii am mai primit sau ce s-a mai întâmplat la mine pe blog, apoi îmi verific mailurile (pentru ca de-a lungul timpului s-au strâns mai multe adrese de mail), răspund la ce mailuri am chef, și apoi dacă am ceva de scris, încep sa scris pe blog, dacă nu, deschid mess-ul, încep sa citesc blogurile pe care le am în feed reader, iar apoi intru pe twitter, sa vad ce mai zice lumea. De multe ori am aflat de pe twitter lucruri foarte importante, de exemplu am aflat ca a fost cutremur (a se intelege stiri de ultima ora), am aflat despre emisiunile interesante de pe discovery channel, despre meciuri interesante de la tv. In general pe twitter ii urmăresc pe cei care au aceleași interese ca și mine.

De multe ori mai intru pe net și ca sa updatez site-urile pe care le administrez.

Consider ca internetul este o invenție foarte buna, dar pentru oamenii care au creier și știu cum sa se folosească de el. Spre exemplu acum 3-4 ani intram pe net pentru cele câteva jocuri online pe care le devoram, nu credeam ca o sa renunț vreodată la ele, dar iată ca intre timp, de când nu am mai intrat pe acolo, mi s-au șters și conturile, și nu-mi pare rău. Acum având și experiența asta în spate, uneori stau și ma întreb dacă voi renunța vreodată la blog. Nu știu ce se va întâmpla, dar momentan blogul este o parte din mine și din ceea ce reprezinta internetul pentru mine.

Este interesant cum va folosiți de internet și dacă credeți ca v-ați putea descurca fără google și alte invenții care au început sa ne faca viata mai ușoară, presupunând ca nu ați avea acces la ele?

Apropo de internet, am citit ca s-a deschis prima clinica pentru dependenții de internet în SUA.

Trebuie precizat ca aici ma refer la modul în care ma folosesc de internet în timpul liber, ci nu de la serviciu.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Comentarii
  1. Bogdan

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.