Pasajul Pipera – neavizat de CFR

Pentru ca am auzit destul de multe persoane care spuneau ca poza de la Pasajul Pipera ar fi trucata/photoshopata și ca totul ar fi doar un mail trimis aiurea, iată și alte poze de la faţa locului:

pod1 pod2

Deşi mulţi au susţinut ca nu există niciun fel de problemă în legătură cu lucrările de la pasajul Pipera, iată că reprezentanţii CFR au o altă parere şi spun că lucrările la pasaj s-au făcut fără avizele sale:

„Proiectul şi execuţia pasajului superior Pipera – Tunari nu au ţinut cont de proiectul de reabilitare a căii ferate. Pasajul rutier trece peste doi stâlpi care au rol de susţinere atât a liniei de contact, cât şi a cablului cu fibre optice. În această situaţie, sunt necesare următoarele lucrări: demontarea acestor stâlpi şi repoziţionarea lor, demontarea şi montarea a două semnale de avarie din apropierea staţiei CF Băneasa şi demontarea fibrei optice”, au declarat oficiali ai CFR, care au mai precizat că ” beneficiarul va fi nevoit să suporte cheltuielile necesare pentru reproiectarea lucrărilor feroviare”.

Pana la urma, s-a strecurat informația conform căreia costurile pasajului au fost mărite pana la 11, 5 milioane de euro, adică dublu în comparație cu suma inițială, iar lucrările se vor termina cu opt luni mai târziu decât termenul iniţial.
Dar pana la urma este criza financiara si poate mai au si ei de turnat niste fundatii pe la vreo casa de vacanta, mai știi…

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Comentarii
  1. MihaiL-Bogdan NITU

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.