un fel de Hello world!

Cei care au intrat în ultimele trei zile pe blog au putut observa haosul care era pe aici. Asta pentru ca niste hackeri s-au jucat cu baza de date unde era hostat si dragosu.ro. Interesant este ca dintre cele 7 site-uri, care le erau la îndemâna, ei au sters continutul de la dragosu.ro si de la înca un site. Poate ca nu le-a fost nici greu, pentru ca parola era foarte simpla si putea fi ghicita. Imediat parola a fost schimbata, ei s-au întors si nu au mai putut face nimic. Asa ca teapa, fraierilor! Probabil ca sunteti doar niste putoi libidinosi care nu sunt lasati de catre parinti sa iasa afara din casa si asa încercati sa va umpleti timpul. Ghinion! Acum nu mai aveti ce face!

Poate ca toate ar fi trecut foarte repede daca aveam un backup la zi sau macar din luna aprilie. Dar ultimul backup pe care îl aveam era de la inceputul lunii martie. Cu ajutorul lui Vlad, am descoperit un backup de la hostgator, cei care asigura hosting-ul, si am încercat sa-l punem pe blog. Din pacate nu a mers, pentru ca apareau foarte multe erori. Cu ajutorul altui prieten, Radu, si a phpmyadmin-ului s-a reusit rezolvarea erorilor si urcarea backup-ului de la hostgator pe blog. Totul pare foarte usor, dar a durat doua zile.

Acum sper sa nu mai am astfel de probleme. Am descoperit si un plugin wordpress care face backup de mai mult ori pe parcursul unei zile si asupra caruia am sa revin cu un tutorial, în momentul în care îl voi testa cu adevarat.

Mai sunt câteva widgeturi de adaugat pe blog, dar chiar nu vreau sa stau si sa ma ocup de ele. Afara este frumos si trebuie sa ne bucuram de soare(ceea ce trebuie sa faceti si voi), pana nu se pune iar ploaia de care nu am scapat toata ziua de ieri.

Later edit A se observa un nou tab Te plictisesti?. Daca raspunsul este da, trebuie sa încerci!

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.