Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Magazine de criza

Magazine de criza

Am o cămaşă la care ţin foarte mult şi am descoperit o pata care necesita o curăţare de către specialişti, asa ca am plecat spre curăţătoria din cartier, una de altfel cam scumpa in camparatie cu alte curăţătorii.efectele-crizei

Când am ajuns la locul cu pricina, surpriza, curăţătoria numai era acolo, se mutase sau se închisese de tot. Habar n-am.

Criza a mai făcut o victima! Curios este ca în locul ei vor apărea o agenţie loto şi un magazin de pâine, cam de ceea ce va avea romanul nevoie sa supravieţuiască pe perioada asta de criza. Adică putina mâncare şi multa pâine ca sa se sature si putina speranta ca poate va castiga la loto.

Vreau sa vad cozi la ambele magazine. Adică după ce va sta la coada sa bage biletul săptămânal la loto, apoi va urma şi statul la coada pentru pâine 😀 .

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Comentarii

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *