Viitorii şpãgari

Şpaga a devenit un lucru foarte normal in România si nu mai mirã pe nimeni faptul cã se dã şpagã, ci impresioneazã numai suma pe care trebuie sã o dai.

Mie mi se pare interesantã leapşa asta intre generații și anume. Generaţia bătrână e sigurã cã studenţii de azi sunt marii şpãgari de mâine şi cã nimic nu se va schimba, dar deşi e destul de clar cã unii işi aleg facultatile in funcţie de şpaga pe care o vor lua când le terminã. Iar generatia tanãrã considerã ca cei bãtrâni au implementat un astfel de obicei si ei sunt obligaţi sã ii facã faţã.

Eu promovez campania NU LUA SPAGA, o campanie nationala de informare cu privire la prevederile legale si deontologice referitoare la conditionarea primirii de mita in exercitarea functiei publice, si va invit si pe voi sã intraţi pe site-ul lor www.primaspaga.ro pentru a afla cum puteţi sa combateţi şpaga. La sfârşitul lunii octombrie se va publica un studiu despre cat de mult influenţeazã şpaga alegerea tinerilor care se inscriu la anumite facultãţi.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Tags:

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.