Topul pacalelilor de 1 aprilie

Pe primul loc ar fi americanii de la Burger King care au anuntat de 1 Aprilie ca lanseaza hamburgerul pentru stangaci, conceput astfel incat ingredientele sa curga numai spre dreapta. Tot printre primele locuri se situeaza si BBC-ul care a publicat un filmulet cu elvetieni care culegeau recolta de spaghete, foarte buna in acel an 1957.

BBC-ul a realizat un filmulet in care se prezenta migratia pinguinilor zburatori din Antarctica in jungla amazoniana sau anuntul ca ceasurile mecanice au devenit electronice pentru a tine pasul cu dezvoltarea tehnologica.

Nici agentia Itar-Tass nu s-a lasat mai prejos si a anuntat lansarea grenadelor incrustate cu diamante, menite sa ofere o moarte printre pietre pretioase.

Pe celelalte locuri in top s-au clasat: anuntul facut de Irish Times cum ca Disneyland va cumpara cadavrul lui Lenin pentru a-l expune in parc, dezmembrarea turnului Eiffel, faptul ca Imparatul Constantin a creat ziua pacalelilor, anuntul ca saracii vor fi inarmati sau ca Maradona va juca la Spartak-Moscova.

Mai multe aici.

Anul asta nimeni nu prea are chef de glume sau pacaleli. Am cautat prin ziare si nu am gasit nimic care sa ma amuze, toate erau mici glumite rasuflate care nu imi acapareaza interesul.

Comentarii (3)

  1. TVDC

    1 aprilie 2009
  2. Masenchipz

    2 aprilie 2009
  3. Adriana

    25 aprilie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.