Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Te rog din suflet trimite mai departe !!!

Te rog din suflet trimite mai departe !!!

In seara asta când mi-am verificat mailul am găsit 4 e-mailuri identice, același titlu : Te rog din suflet trimite mai departe!!!, același conținut. Citind titlul am vrut sa le șterg fără sa le mai citesc, dar m-am uitat de la ce persoane le-am primit si m-am gândit ca poate e ceva serios, dar ce sa vezi.

dragi prieteni,


Va rog sa ma scuzati ca va sochez cu o astfel de imagine. Nu v-am trimis e-mailul pana nu m-am interesat daca este posibil ca noi sa o ajutam pe aceasta fetita.
Si am aflat de la experti ca parintii chiar vor primi acei bani (3 centi de e-mail). Daca noua ne este greu sa privim poza, imaginati-va ce este in sufletul parintilor copilei cand o vad zi de zi asa si, mai ales, prin ce dureri cumplite trece acest ingeras de copil. Haideti sa punem si noi umarul sa o ajutam!

Va multumesc cu stima si cu respect,

Monica Ignat

Note: forwarded message attached.

email de trimis mai departe… parintii vor primi 3 centi.
Va rugam sa-i ajutati trimitand mailul la cat de multe persoane puteti.

Bineînțeles ca am ras cinci minute când am citit ca experții au decis ca în urma fiecărui mail se vor primii 3 cenți. Nu zău? Ce fel de experți sunt aia, bai nene?

Au trecut  cele cinci minute de ras si au urmat încă cinci minute de uimire. Uimit pentru ca mai exista persoane care mai cred in astfel de povesti, persoane care dacă ar primii un e-mail de la unchiul din Africa (câți romani au un unchi in Africa? 🙂 ), care se afla în spital suferind, i-ar trimite bani în contul deschis la banca din Londra, la rugamintile acestuia.

Acum sa trecem la al doilea aspect, mailul conținea și doua poze. Sincer, am avut un feeling ca nu trebuie sa le deschid, dar din curiozitate a fost prea mare și am văzut o imagine cu o fetita de câteva luni, cu traume din urma unui accident rutier. Acum au urmat încă cinci minute, de data asta, de soc.

Nu știu ce scop a avut e-mailul asta, probabil ca este conceput de copii care numai știu cum sa își umple timpul și vor sa măsoare prostia celor care s-au trezit ca au o adresa de e-mail și de curând și-au dat seama pot avea același id și pe messenger, dar și adresa de e-mail si mai știu pentru ce e bun butonul pentru Forward.

Eu acum nu sunt asa IDIOT sa trimit la toți din lista mea de mail, pentru ca am acolo oameni pe care ii respect și cărora nu vrea sa ii șochez, stricandu-le ziua.

Asa ca aveți grija ce e-mailuri deshideti!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. tykryt
 2. Denisa
 3. vladxss
 4. Simona
 5. camelia
 6. camelia
 7. vladxss
 8. dede
 9. stefan dorian
 10. tugovanka
 11. cristina
 12. contele
 13. cristina
 14. LittleSmile
 15. vladxss
 16. maria
 17. andrey10
 18. HerrSpiegellman
 19. tykryt
 20. andrey10

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *