Vrea cineva sa se marite cu mine?

Poate ca aceasta replica o stiti deja din reclama Zapp-Proposal, daca nu va numarati printre nefericitii care au vazut-o/auzit-o o puteti face printr-un click pe site-ul zapp.

Eu sunt unul dintre nefericitii care au auzit de prea multe ori aceasta reclama si pot sa declar ca ma streseaza si ca ma simt urmarit de ea. De cate ori deschid televizorul vad aceasta reclama, cand intru intr-un magazin care are tv dintr-o data este difuzata reclama zapp, daca dau drumu’ la radio un dobitoc va spune: „vrei sa te mariti cu mine?”, daca ma uit pe peretii blocurilor acelasi inconstient vrea sa se marite pentru simplul motiv ca vorbeste cu 10 eurocenti/minut si are 250 de sms-uri in care poate sa le zica tot atator fete daca vor sa se marite cu el.

Pot sa ma duc la OPC si sa depun o contestatie impotriva lor?

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.