Un mass verde

In ultimul timp am observat ca numai trimite lumea massuri pe messenger, poate ca li s-a luat de massuri, habar n-am. Azi mi-am dat seama de lucrul asta, numai intrasem de mult pe mess si am gasit foarte putine offline-uri. Mesajul asta l-am primit de la 6 persoane care de obicei nu trimit mesaje aiurea. Suna cam asa:

Trimis de Ministerul Mediului: Stiti unde se arunca uleiul din tigaie dupa o friptura facuta acasa ? Chiar daca nu facem foarte des friptura, cand o facem, aruncam uleiul folosit in chiuveta, nu-i asa? Aceasta e una dintre cele mai mari greseli pe care le putem face. De ce o facem? Pur si simplu pentru ca nu e nimeni care sa ne explice cum se face corect. Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa asteptam sa se raceasca si sa il punem in sticle de plastic, sau de sticla, sa punem dopuri la sticle si sa le aruncam la gunoi. UN LITRU DE ULEI FACE APROXIMATIV UN MILION DE LITRI DE APA NON POTABILA, CANTITATE SUFICIENTA PENTRU O PERSOANA PENTRU 14 ANI. Daca tu alegi sa trimiti acest email prietenilor tai, mediul iti va fi recunoscator.

Si e de luat in seama, pentru ca este adevarat. Se cam exagereaza prin faptul ca uleiul trebuie pus in sticla, dar conteaza ca e verede si nu e aiurea-n tramvai.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

Un comentariu

  1. g

    29 septembrie 2008

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.