Îmi place Dacia Spring. Mai ales modelul 2024 (poze)

Dacia Spring este un model de autoturism despre care s-a făcut multă bășcălie în România, nu știu dacă s-a râs și în Europa, dar în RO s-au făcut glume la greu asupra dimensiunii, a autonomiei, că e făcută în China, etc. Dar mașina a avut succes, văd în fiecare dimineață când mă duc la serviciu zeci de spring-uri care se bagă și ele în traficul aglomerat cu mașini euro 3&4 care put de-ți mută nasul. Nu am văzut niciuna pe avarii, în pană (de curent), așa cum am văzut mașini de x10 ori mai scumpe, care aveau probleme cu senzorii și au rămas în intersecții.

Îmi place Dacia Spring

Este adevărat că am sărit de 40 de ani și pentru mine contează ca mașina să nu se strice și să mă ducă din punctul A în B. Am panouri pe casă (de 3,5 KW) și conform calculelor aș putea circula aproape gratuit.(Momentan per gospodărie pe lună alimentăm de 500 lei, excepție fiind concedii, excursii cu mașina). Deci aș putea achiziționa Spring-ul în rate și cu banii de care alimentez termicele plătesc rata la micuța Dacie. Când a apărut Springul m-am gândit la celebrul Matiz care avea o reclamă de genul MICUȚUL GIGANT… Cam același succes a avut și Matizul prin 99-2000.

btw, vezi aici primul model

Modelul 2024 rupe pe design este super drăguță

Noul model urmează să apare în T3 sau T4 și cred că se va da mare bătaie pe această mașină.

Las mai jos câteva poze, în cazul în care le-ați ratat.

În loc de concluzie, îmi doresc mașina, se potrivește nevoilor mele, locuiesc la curte, mă deplasez pe distanțe scurte, nu am de gând să mă duc cu ea la mare sau la +200 km. Nu cred că o sa fie probleme cu alimentarea ei pe distanțe lungi, conform haterilor de EV.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.