Back to school. Educația rutieră mai este importantă?

Căderea frunzelor și nopțile mai răcoroase pot însemna doar un singur lucru: ne întoarcem la școală. Părinții se bucură, iar copiii sunt agitați pentru că fac trecerea înapoi la rutina școlii.

Așadar, revizuiți aceste sfaturi importante pentru întoarcerea la școală:


Sfaturi pentru șoferi:

Începând din această săptămână, va fi mai mult trafic pe drumuri și autobuze mai aglomerate.

  • Acordați-vă puțin timp suplimentar pentru naveta, pentru orice eventualitate.
  • Încetiniți și acordați o atenție sporită în zonele școlare. Chiar dacă copiilor le este frică să se întoarcă la școală – cei mai mulți dintre ei sunt bucuroși să-și revadă prietenii, atât de mult încât ar putea uita regulile de drum. Fiți mult mai vigilenți în zona școlilor.

Sfaturi pentru părinți:

  • Revizuiți regulile de circulație împreună cu copiii dvs. (ca pietoni și bicicliști).
  • Planificați din timp traseul copilului dumneavoastră pe jos (sau cu bicicleta) către școală, astfel încât să știe exact unde să meargă în prima zi.

Sfaturi pentru copii:

  • Ține-ți ochii și urechile deschise! Aceasta înseamnă că nu există căști sau dispozitive în timp ce mergeți la sau de la școală. Urmăriți unde mergeți și ascultați traficul.
  • Nu presupune că mașinile se vor opri pentru tine. Faceți contact vizual cu șoferii ÎNAINTE să pășiți în intersecție. Acordați atenție tot timpul când utilizați trecerea de pietoni. Mulțumiri.

Sfaturi pentru profesori:

Obțineți informații despre lecțiile importante de siguranță rutieră pe care le puteți preda la clasă.

Aceste sfaturi din vin partea ministerului transporturilor din cel mai dezvoltat stat din Canada. Așteptăm o campanie de acest fel și la nivelul guvernului din RO.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.