Uninstall Waze

Nu-mi mai place Waze-ul de nicio culoare. L-am dezinstalat și n-am de gând să-l mai instalez.

Waze și asfaltarea de noapte

Ultima nasolie a fost pe Valea Oltului. Veneam seara de la Sibiu, după ora 21. Pornim Waze, arăta ca avem o întârziere de 30 min, dar am zis că e prost, poate a rămas cu ceva blocaj de peste zi. Ei bine, am stat pe Valea Oltului mai mult de 3 ore, pentru că se asfalta. Marea asfaltare de noapte! În timpul în care stăteam aiurea în coloană am căutat pe internet să văd dacă s-a anunțat ceva. Nimic! La o lună de la eveniment am văzut că a început CNAIR să spună că se asfaltează noaptea.

Sau aici că asfaltează Centura Călimăneștiului.

Viața fără Waze

Am calatorit mult fara aplicații de navigație GPS. Parcă mai ieși din confortul ăla și-ți pui mintea la contribuție, se crează conexiuni neuronale.

Aveam Google maps instalat pe telefon, dar este atat de slab încat nu te ajuta să o iei pe scurtaturi, dar G Maps o sa-mi ramana mereu pe telefon.

Waze distruge infrastructura

Waze și aplicațiile de genul au ajuns să distrungă infrastructura, deoarece deviază traficul prin zone care nu au fost proiectate să preia un volum mare de masini. Administratorii drumurilor nu intervin în această ecuație pentru a descuraja traficul pe astfel de drumuri.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.