HBO Max, în România, din a doua parte a anului 2021

HBO a prezentat mai multe detalii despre lansarea la nivel mondial a serviciului HBO Max.

Serviciile HBO Max vor fi lansate anul acesta în 60 de țări din afara SUA, inclusiv 21 de țări din Europa.

Pe bătrânul continent HBO MAX va ajunge în a doua jumătate a anului 2021.

Am întrebat HBO România și au confirmat că țara noastra se numără printre țările în care se va lansa HBO Max în 2021.

Cum va fi HBO MAX? Diferențe față de HBO GO

HBO Max este un serviciu de streaming online diferit de HBO GO, a carui utilizare nu necesita detinerea unui abonament prin cablu. În SUA costă 15 dolari pe lună și include toate ofertele standard ale HBO, plus o multime de materiale noi de la diverse subsidiare WarnerMedia, cum ar fi DC Comics, CNN, TNT, TBS și Cartoon Network, sau producții Marvel.


HBO Max produce, de asemenea, emisiuni și filme proprii, la fel ca Netflix, Hulu și Amazon Prime Video. Serviciul a fost lansat cu peste 1.300 de filme și peste 10.000 de ore de continut dispoibil.


Serviciul este disponibil pe majoritatea dispozitivelor conectate, inclusiv Roku, Fire TV, Chromecast, Android TV, Apple TV, PlayStation, Xbox, smartphone-uri și televizoare inteligente Samsung.

În majoritatea cazurilor, persoanele care foloseau anterior HBO Go sau HBO Now vor putea accesa anul acesta HBO Max cu contul lor existent fără costuri suplimentare. Există câteva excepții, dar pentru majoritatea utilizatorilor HBO, HBO Max este oferit ca upgrade gratuit și înlocuitor pentru acele servicii mai vechi.

HBO Max în SUA

În SUA, HBO Max are același preț ca și serviciul standard de streaming HBO, cunoscut anterior sub numele de HBO Now. HBO Max oferă tot conținutul media al HBO, plus o multime de lucruri noi de la o serie de mărci WarnerMedia – toate la același preț de 15 dolari pe lună.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.