Comandă online la Leroy Merlin, cu ridicare din magazin. Pierdere de timp

Mi s-a stricat vermorelul manual și am decis că este timpul să iau altul, dar nu orice vermorel, ci unul cu pulverizare electrică.

Am găsit un pulverizator decent la Leroy Merlin. Am zis să dau comandă online cu ridicare din magazin. Zis și făcut, Leroy Merlin era pe traseul meu de mers la serviciu, doar intram și luam vermorelul meu. În mintea mea zona de ridicare comenzi online era undeva la intrare în magazin, în zona caselor. Primeam marfa, plăteam și plecam

Realitatea se arăta a fi alta

Comenzile online se ridică din fundul magazinului. Treci pe la toate raioanele ca să ridici produsul comandat online. Nu e nicio afacere, în sensul că ai câștiga timp sau nu vrei sa te expui.

Dacă nu îl comandam online cu ridicare din magazin era mult mai simplu pentru mine și câștigam mai mult timp.

La fel în toate magazinele de bricolaj

Cam la fel este și la Hornbach. Doar că la Hornbach ai loc de parcare dedicat pentru cei care ridică comenzile online.

Comandă online de la bricolaj

Comanda online o văd practică atunci când te ajută cineva de la calculator să dai o comandă mai amplă sau când trebuie să cumperi multe piese. În fața calculatorului te ajută butonul de search, în magazin e posibil să nu fie disponibil niciun angajat.

Eu am dat comandă online când mi-am creat sistemul de irigare pentru gazon. Eru multe piese, gen coturi-uri, T-uri, pe care le-am comandat cu ridicare din magazin. Se putea și cu comandă online.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.