Vloggeri români de turism pe care îi urmăresc

De când au apărut butoanele de Youtube pe telecomenzi, lumea a început să se uite mai des pe Youtube-ul de la televizor.

Eu așa am descoperit mai multe canale interesante, pe mai multe niște. Pe nișa turism oferta este diversificată. Nu îți place de fața unui vlogger, îl alegi pe celălalt.

Vloggeri români turism

Vloggerii de mai jos produc conținut de calitate și se ridică la același nivel cu vloggerii din USA, Canada, UK.

Vloggeri români de turism pe care îi urmăresc cu regularitate

BackPackYourLife Salut. Sunt Catalin Stanciulescu. Am 30 de ani si m-am decis sa-mi iau lumea-n cap, la propriu :))…Dupa o calatorie de 2 luni in Peru, m-am intors in Bucuresti si m-am decis : vreau sa plec cu un rucsac, sa vizitez lumea, pentru cel putin un an de zile. Si asa am facut !

Cătălin publică video-uri zilnic și este foarte urmărit în România. De curând, a făcut un tur prin România și s-a întâlnit cu numeroșii lui fani.

HaiHui in doi Suntem doi pasionati de calatorii ce au decis sa-si traiasca viata dupa propriile reguli si au pornit in aventura vietii lor. Ionut si Andreia, aka Chiperii sau HaiHui in doi! Visati alaturi de noi pe apa, sub apa, in aer sau pe uscat si fiti martorii aventurilor noaste!

Ei sunt cei mai noi pe care îi urmăresc. Cred că îi știu tot de la BackPackYourLife. Momentan le urmăresc cu interes călătoria în Statele Unite ale Americii.

Cei doi și-au vândut apartamentul, și-au luat un an sabatic la sfârșitul lui 2018 și au plecat să colinde lumea. De atunci călătoria continuă.

EveryDay HoliDay Adrian si Alecsandra: un farmacist si ex-om de televiziune si un medic stomatolog strabat lumea in lung si in lat, in cautare de destinatii inedite, periculoase sau pur si simplu exotice. Desi au joburi „normale”, cei doi fac din fiecare moment liber o vacanta. Everyday Holiday- fiecare zi trebuie sa fie o vacanta!

Video-urile lor sunt foarte fain editate. Am urmărit clipurile lor din Orientul Mijlociu și Etipoia și mi s-au părut foarte tari.

Mai sunt și alte canale interesante cu youtuberi români pe nișa turism. Aici aș menționa SunChase Journey și LipaLipa.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.