Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Linii RATB între București și localitățile din Ilfov

Linii RATB între București și localitățile din Ilfov

În aceste zile urmează să se decidă soarta transportului public din Ilfov. Consiliul General al Municipiului București urmează să voteze aprobarea programului de transport rutier de persoane prin servicii regulate pe raza Municipiului București și a Județului Ilfov.

Sunt un înfocat susținător al transportului alternativ transportului cu mașina personală. M-am bucurat când am văzut pe Facebook aceste foi cu rutele preorășenești, dar mi-am pus și întrebarea de unde are RATB atâtea autobuze. La prima vedere este nevoie de aproximativ 300 de autobuze, un număr destul de mare.

RATB vs Maxi-taxi

Prin introducerea acestor linii preorășenești li s-ar da la temelie firmelor de maxi-taxi, care transportă oamenii în condiții inumane și de multe ori la prețuri prohibitive. De exemplu, pe ruta Dragomirești-Deal – Păcii (Militari) un bilet dus costă 5 (cinci) lei.

Nu rămâne decât să urmărim cu interes subiectul.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *