Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Parbriz spart în parcare

Parbriz spart în parcare

Citeam pe Facebook despre motive pentru care merită să îți lași numărul de telefon în parbrizul mașinii și mi-am adus aminte de ceea ce mi-a fost dat să văd acum câteva săptămâni.

Eram în parcarea magazinului Jumbo din Pitești. Am vrut să parchez în fața unui VW Golf, dar am ezitat deoarece am văzut că Golful avea o mare gaură în parbriz. Crezând că i-a căzut ceva de pe un stâlp de iluminat, am ales să-mi parchez mașina la distanță de acesta. Nu sunt genul de persoană care să se bage aiurea în seamă cu străinii, dar după ce am ieșit de la cumpărături erau niște paznici pe care i-am intrebat ce s-a întâmplat cu parbrizul respectivei mașini. Iată ce am aflat:

”Vedeți BMW-ul (nota: era mașină de +70.000 euro) de lângă VW Golf 4? Păi șoferul BMW-ului a văzut un copil închis în Golf. Copilul țipa, iar șoferul de BMW a luat decizia să spargă parbrizul mașinii pentru a scoate copilul panicat de acolo. (….)
Șoferul BMW-ului nu a avut nicio problemă ca să plătească parbrizul Golfului.”

Interesant, nu?

Judecând după povestea aflată de la paznici, mă întreb: nu era mai simplu să se ducă în magazin și să roage un angajat ca să dea un anunț cu numărul mașinii și să îl roage pe șofer să se îndrepte spre mașină deoarece plânge copilul abandonat în mașină.

Pe de altă parte este admirabil că mai există oameni cărora le pasă de alții din jur.

Șoferul de Golf era supărat nevoie mare. Nu m-aș fi băgat cu el în seamă pentru nimic în lume.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *