Trei seriale de urmărit pe Netflix

Peaky Blinders (3 sezoane până în acest moment, dar urmează încă două sezoane în 2017 si 2018). În centrul acțiunii se află o grupare mafiotă din Birmingham, aflată în plină ascensiune în anii ’20. Cillian Murphy, cel care îl interpretează pe șeful organizației, Thomas, face un rol foarte bun, i se potrivește foarte bine rolul de șef de clan implicat în afaceri dubioase. Serialul este produs de BBC. Clanul Peaky Blinders a existat în realitate și era renumită pentru lamele de ras ascunse în șepci, lame de ras folosite pentru scopuri mai puțin prietenoase. Nota 8.

Narcos (2 sezoane până în prezent, dar urmează încă două sezoane în 2017 si 2018). Primele două sezoane ne arată viața lui Pablo Escobar, din anii ’70 până în ’90. Totul este povestit de un agent ametican de la departamentul anti-drog. 

Când am descoperit Narcos, eu mă mai uitam și la serialul Pablo Escobar, el patron del mal, difuzat tot de Netflix, dar cu actori spanioli. Narcos e cu totul altceva, mi-a plăcut în primul rând pentru rapiditate cu care se desfășoară acțiunea. Nota 10.

Orange is the new black (4 sezoane până în prezent, dar până în acest moment sunt anunțate încă 3 sezoane). Piper Chapman, personajul principal, urmează să stea la închisoare în următoarele 15 luni, pentru o infracțiune din tinerețe. Serialul prezintă întâmplările lui Piper de la închisoare, unde viața nu este atât de blândă precum credea ea din afară. Filmul  are la bază cartea cu același nume, scrisă de Piper Kerman, care a stat un an într-o închisoare de femei. Până acum am văzut 3 sezoane jumate și m-am împotmolit. Sper să-l reiau. Nota 9.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.