Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Electrecord are aplicatie de mobil + platforma de muzica

Electrecord are aplicatie de mobil + platforma de muzica

Electrecord și-a lansat aplicațiile de mobil și platforma de muzică exclusiv românească. Prețurile abonamentelor sunt modice comparativ cu alte aplicații de gen.

Suntem prima platforma de muzica exclusiv romaneasca ce aduce in format digital melodiile si compozitiile celor mai indragiti artisti romani.

Asculți aproape un secol de muzica romaneasca – usoara, populara, pop-rock, clasica.

Trăiești emotiile, amintirile si spiritul petrecerii pe care le trezeste muzica romaneasca a anilor ’20-’90.

Tip de un an de zile cei de la Electrecord au înregistrat, digitalizat și scanat toate melodiile și albumele disponibile în fonoteca celei mai vechi case de discuri romanești. Toate melodiile sunt la calitate HD.

Atât pe aplicațiile de mobil cât și pe platformă se găsesc peste 20000 de melodii, sute de artişti, mii de albume, mai precis peste 50 de ani de istorie muzicală.

Abonamente. Prima lună de folosire a aplicației este gratuită, dacă doriți să continuați pentru un an trebuie să plătiți 44,96 lei, pentru 6 luni – 26,96 lei şi pentru o lună abonamentul este de 8,96 lei. La ce calitate au melodiile și cât de diversificată este arhivă eu zic că este păcat să nu vă faceți abonament.

După câteva ore de folosire a aplicației pot spune doar că îmi pare rău că nu am găsite mai multe povești sau teatru radiofonic.electrecord

Link platforma web: https://asculta.electrecord.com/app-front/#/

Link aplicatie iOS: https://itunes.apple.com/ro/app/electrecord.com/id1126729315?mt=8

Link aplicatie Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electrecord

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *