Cu cine votăm la alegerile parlamentare?

Diverși prieteni m-au întrebat cu cine votez la alegerile parlamentare care ne bat la ușă. Logica mea e simplă: m-am uitat pe listele partidelor cu candidați pentru județul Ilfov (unde locuiesc), am căutat pe Google candidații al căror nume nu îmi spunea mare lucru și în urma acestei cercetări am decis să votez cu candidații înscriși pe listele USR Ilfov. De ce? Sunt tineri, entuziaști, dornici să schimbe ceva dacă ajung în Parlament. Am început chiar să îi urmăresc pe Facebook pe unii dintre ei. (Dacă o să ajungă în Parlament chiar aș vrea să le scriu e-mailuri cu privire la legile pe care urmează să le voteze.)

Trebuie să studiați cu atenție listele și să țineți cont și de cei care sunt pe poziția a doua sau a treia pe lista respectivă. De exemplu, primul pe listă poate fi un candidat onorabil (Ex: PNL București – Leon Dănăilă), dar dacă acea listă va primi voturi suficiente vor fi trimiși în Parlament și ceilalți de pe lista (poziția 2, 3, 4) și aceia pot fi mai puțin onorabili. Aveți grijă!

Trebuie să știți că nu susțin pe nimeni, votez oamenii care mi se par ok. Nu îmi pun mari speranțe în ei, pentru că schimbarea trebuie să plece de la noi. Dacă voi aveți altă logică pe care mergeți la aceste alegeri parlamentare, dați de veste. Deja mă disperă discuțiile despre pe cine sponsorizează Soros sau ce spune Dragnea. 

Link-uri utile:

Mergeți la vot!

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.